logistika
                    

Transport

 

Glede na vaše želje in potrebe bomo poiskali optimalno rešitev za dostavo blaga na želeno destinacijo, bodisi s kamionom, ladjo ali letalom, pakirano v kontejnerjih, na paletah, v paketih ali v vrečah, lahko pa so to zgolj posamezni stroji. Poiskali bomo najboljše možnosti, ki ustrezajo vašim zahtevam, za najugodnejšo ceno. Z vstopom Slovenije v EU so se tudi preko pristanišča odprle dodatne možnosti za optimalnejše izvajanje storitev.

Marsikateremu tujemu pošiljatelju je tako naše pristanišče postalo prva vstopna točka v Evropsko skupnost. S svojo infra ter supra strukturo ponuja odlične cestne in železniške povezave v in iz njega. Smo zelo dinamično podjetje in prisotni pri izvajanju vseh vrst transporta: kopenski, pomorski, železniški in zračni. Z novo poslovalnico na Letališču Jožeta Pučnika (Brnik) smo postali soudeleženec največjega slovenskega letališča. Sodelujemo z izbrano mrežo prevoznikov (ladijski, cestni, zračni in železniški transport), kar nam omogoča, da vsem strankam zagotavljamo sledljivost tovora ob vsakem času, obravnavano z visoko mero profesionalnosti.

Organiziramo vse vrste prevozov kontejnerjev; zbirne in polne, zmrznjenega in hitro pokvarljivega blaga (frigo transport), izredne in ADR prevoze, transport z RO-RO ladjami, prevoze manjših (paketi) kot večjih izven gabaritnih tovorov (palete, stroji,…),… K naši storitvi prevoza spada izdaja CMR-ja, obveščanje o gibanju pošiljke, izdaja T2L dokumenta (blago,katero potuje iz EU preko tretjih držav nazaj v EU), tranzita, prisotnost pri nakladanju občutljivega blaga (predvsem frigo tovora), carinjenje in ostale spremljajoče storitve.

POMORSKA AGENCIJA

Mail: info@interservice.si

Fax.: ++386 5 663-3031

 

 

FABIO HRVATIN

Tel.: ++386 5 663-3031

Mobil: ++386 41 622-818

Mail: fabio@interservice.si

 

Copyright © 2012 interservice.si All rights reserved Izdelava spletnih strani Pixel.si

 

INTERSERVICE d.o.o.
Kontejnerski prevozi, carinsko posredovanje,
pretovor blaga, transport...
Vojkovo nabrežje 38
6000 Koper
tel.: ++386(0)5 6633 033
fax: ++386(0)5 6633 049
mail:info@interservice.si